cc
cc


Theater voorstelling


"Foomp en het vliegende sprookjesboek"

Foomp en het vliegendesprookjesboek is een voorstelling met cultuurhistorische achtergrond. Het gaat om een interactieve poppentheatershow voor kinderen tussen 4 en 12 jaar. Deze 35 minuten durende show is een bewerking van de middeleeuwse Arthurroman "het vliegende schaakbord", vol humor, spanning en live muziek. Tijdens een avontuurlijke reis om de ontvoerde prinses te bevrijden ruimen de Foomps op inventieve wijze de obstakels uit de weg met huis tuin en keukengerei. De voorstelling wordt omlijst met middeleeuwse muziek en afgesloten met een bruiloftsfeest.

Via de Cultuurwinkel meer informatie Cultuurwinkel


Leeftijd 4+ / 30 min.
max. 50 kinderen per voorstelling
Tom Haage Muziek en verhalenverteller
Mieke Driessen poppenspel


c

 

Educatieve Theater voorstelling


"Foomps te water"

 • Foomps te water is een educatieve voorstelling vol humor en muziek. Dit spannende avontuur vind plaats op en in de rivieren van Nederland en de kinderen krijgen van alles mee betreffende ecologie en milieu. Over moed, behulpzaamheid en wat we kunnen doen met alles wat op ons pad terecht komt.

  In deze voorstelling belanden de Foomps als piraten op een papieren bootje, echter, zij worden door een monster van zwerfafval overmand en lijden schipbreuk. Dit monster blijkt de bewoners van de rivier ecologie in zijn greep te hebben. Met hun nieuwe vrienden gaan de Foomps de strijd aan tegen het zwerfafval. Zal het ze lukken de rivier weer schoon te houden? Ik zal u vertellen: niet zonder de hulp van de kinderen uit het publiek!

  Leeftijd 4+ / 30 min.
  max. 50 kinderen per voorstelling
  Tom Haage Muziek en verhalenverteller
  Mieke Driessen poppenspel

 


Boekingen en meer informatie
via Tom Haage

tom@foomp.nl
06 44410645